Regisztráció

Tölts fel legalább egy fényképet.

Ha szeretnéd megtalálni az igazit nagyon fontos, hogy tölts fel legalább egy fotót a talalkahely.hu oldalra. Egy jó fénykép a legfontosabb a világhálós társ és párkeresésben!

 

Ha párt keresünk magunknak fontos, hogy az első látásra mit látunk és mit látattunk magunkról. Néhány hasznos dolgot szeretnék leírni, hogy könnyebben találjanak meg, és te is könnyebben találj párt magadnak.

Ha tényleg társat keresel akkor tölts fel magadról egy jó fényképet, ezt a következőképpen teheted meg a http://talalkahely.hu oldalon.

Belépés után „Profil” menü megnyitása után a képek kezelésére kattintva, majd a profil képek alatt lévő mappa megnyitására kattintva feltölthetjük a legjobb fényképünket (ha lehet mosolygós képet ) akár a számítógépünkről ( tallózás ) vagy akár (webcímről) is.

Ha több képet töltünk fel kiválaszthatjuk a profil képünket amely a társkereső számára azonnal láthatóvá válik.

Azt is megtehetjük, hogy néhány fényképünket csak az engedélyünkkel lássanak, ehhez a következőt kell tenni: Szintén a fentiek szerint kell eljárni csak ki kell választani az új mappa létrehozása pl. írjuk be, hogy „Csak engedéllyel látható képek”  és kattintsuk a létrehozás gombra, ezután kattintsunk erre a mappára és válasszuk ki a „ rejtett képek, csak engedéllyel láthatók” szöveget és mentsük el, azaz kattintsunk a módosításra.

Remélem segíthettem, ha kérdésetek vagy ötletetek van, vagy esetleg valamit nem találtok a talalkahely.hu oldalon ami fontos lenne számotokra jelezzétek felém.

talalkahely.hu / adminisztrátora      ---       info@talalkahely.hu

Tölts fel legalább egy fényképet.

Ha szeretnéd megtalálni az igazit nagyon fontos, hogy tölts fel legalább egy fotót a talalkahely.hu oldalra. Egy jó fénykép a legfontosabb a világhálós társ és párkeresésben!   Ha párt keresünk magunknak fontos, hogy az első látásra mit látunk és mit

A flört tudománya

Kezdjük talán azzal, hogy mi is az a flört tulajdonképpen? A flört angol eredetű szó (flirt), jelentése elsődlegesen szerelmi játék, kacérkodás, könnyed udvarlás, de jelenthet futó viszonyt, szerelmi kalandot is. Leginkább úgy lehetne tehát megfogalmazni, hogy a flört rövid t&aa

Napi idézet!

IDÉZETEK: "Ezen a földön mindenkinek megvan a maga kincse, ami rá vár. De ne felejtsd el, hogy csak az talál igazi kincset, aki a szívére hallgat."/P. Coelho: Az alkimista/. "Szeretni annyit tesz, mint nyitottnak lenni a csodákra, a győzelmekre és a vereségekre, mindarra, ami életünk során törté