Regisztráció

Randi?

A randevú francia eredetű szó, találkát jelent, s bár olykor-olykor használjuk a szó általános jelentésében, de alapvetően az ismerkedési célú találkozót értjük alatta, amit egy leendő párkapcsolat reményében létesítenek a felek. Következzék most néhány gondolat tehát a randevúzás, a randizás kapcsán.

Az első randi

Többféle úton-módon lehet eljutni az első randiig, s ennek függvényében változik, hogy miként fog zajlani az a randi. Egészen más, ha már ismerik egymást személyesen a felek (pl. egy munkahelyen dolgoznak), vagy most látják majd élőben egymást először. Az sem mindegy, mennyit tudnak a másikról, hiszen az első randi szólhat az olyan alapvető kérdésekről, mint a munkahely, család, hobbi, stb. témák, de ha ez már megvolt (pl. netes társkeresés esetén a chaten), akkor valami egyebet kell kitalálni.

Amik viszont szinte kivétel nélkül minden első randi esetén igazak:

  • Figyelj a másikra, ő legyen a középpontban! Nőként ne más pasikat bámulj, férfiként ne más hölgyek domborulatait sasold, továbbá nem árt, ha tudod követni, mit mondott a másik és hozzá tudsz szólni vagy kérdezni.
  • Ne vidd magaddal a kutyád, a tesód gyerekét, egyéb járulékokat! A gyerekkíséret mindenképp tabu, még akkor is, ha a sajátodról van szó. Az első randi nem az az alkalom, amikor meg kell ismernie a potenciális nagy őnek a csemetét, továbbá a gyereknek se tesz jót. A kutyát sem szerencsés magaddal hurcolni az első randira, mert megosztja a figyelmed, és nem tudtok zavartalanul beülni akárhova egy kötetlen beszélgetésre. Kivétel lehet ez alól, ha a másiknak is van kutyája vagy nagyon nagy állatbarát, és olyan programot választotok (séta a parkban), ami ezt lehetővé teszi. De ilyenkor is beszéljétek meg előre, ne a randin legyen meglepetés!
  • Add önmagad! Ne akarj másnak látszani, mint amilyen vagy. Sokan ott rontják el, hogy a randira a „legjobb” formájukat hozzák, miközben a hétköznapokon egészen máshogy öltöznek, viselkednek, és mások a szokásaik, beszédstílusuk is. Ez nem vezet sehová, mert talán összejön még pár randi, ám végül úgyis kiderül az igazság, és kifejezetten rosszul veszi ki magát az ilyen ügyeskedés.
  • Ne csak te dumálj /Ne légy kuka! A randi az ismerkedésről szól, tehát mindkét félnek el kell mondania magáról dolgokat és meg kell hallgatnia a másikat. Akkor működik a dolog, ha megvan az egészséges egyensúly a párbeszédben.
  • Kérdezz! Mutasd ki, hogy érdekel, amit a másik mond, és tegyél fel kérdéseket a történethez kapcsolódóan, illetve gondolj ki pár váratlan, egyedi kérdést! Így egyrészt terelgetheted a beszélgetés irányát, másrészt egy-egy meghökkentő kérdéssel meglepheted, emlékezetessé teheted a randit. Például: Ha választanod kéne az tejszínhabos eperfagyi kehely és a csokoládédarabokkal hintett mangótorta között, melyikre voksolnál? (Ezzel máris megvan a téma a kedvelt édességekről, és akár egy közös fagyizás, sütizés is lehet belőle.)
  • Legyen programjavaslatod! Alapvetően a férfi feladata néhány programjavaslattal készülni, ha nem eleve egy programot beszéltetek meg randiként, hanem csak egy helyet a találkozásra. Ettől függetlenül a nőnek sem árt ötletelni kicsit, legalább lemérhető, hogy mennyire hasonló az érdeklődési kör.
  • Ha szimpatikus a másik és jól érezted magad az első randin, tudasd! Egy hölgytől elegendő annyi az elköszönésnél, hogy „Jól éreztem magam”, míg a férfi hozzáteheti, hogy örömmel venné, ha lenne egy második randi is majd, amennyiben kölcsönös a szimpátia.

 

Randi?

A randevú francia eredetű szó, találkát jelent, s bár olykor-olykor használjuk a szó általános jelentésében, de alapvetően az ismerkedési célú találkozót értjük alatta, amit egy leendő párkapcsolat reményében létesítenek a felek. Követk

Tölts fel legalább egy fényképet.

Ha szeretnéd megtalálni az igazit nagyon fontos, hogy tölts fel legalább egy fotót a talalkahely.hu oldalra. Egy jó fénykép a legfontosabb a világhálós társ és párkeresésben!   Ha párt keresünk magunknak fontos, hogy az első látásra mit látunk és mit

Kapcsolat

Amennyiben társkereső oldalunkkal kapcsolatban merülne fel valamilyen kérdése, vagy üzleti együttműködéssel kapcsolatban szeretne tárgyalni velünk, keressen bennünket elérhetőségeinken! A "WINEROUTES.HU"  portált üzemeltető cég adatai:    Aragon Consulting sro   94501 Komáro