Regisztráció

Randi?

A randevú francia eredetű szó, találkát jelent, s bár olykor-olykor használjuk a szó általános jelentésében, de alapvetően az ismerkedési célú találkozót értjük alatta, amit egy leendő párkapcsolat reményében létesítenek a felek. Következzék most néhány gondolat tehát a randevúzás, a randizás kapcsán.

Az első randi

Többféle úton-módon lehet eljutni az első randiig, s ennek függvényében változik, hogy miként fog zajlani az a randi. Egészen más, ha már ismerik egymást személyesen a felek (pl. egy munkahelyen dolgoznak), vagy most látják majd élőben egymást először. Az sem mindegy, mennyit tudnak a másikról, hiszen az első randi szólhat az olyan alapvető kérdésekről, mint a munkahely, család, hobbi, stb. témák, de ha ez már megvolt (pl. netes társkeresés esetén a chaten), akkor valami egyebet kell kitalálni.

Amik viszont szinte kivétel nélkül minden első randi esetén igazak:

  • Figyelj a másikra, ő legyen a középpontban! Nőként ne más pasikat bámulj, férfiként ne más hölgyek domborulatait sasold, továbbá nem árt, ha tudod követni, mit mondott a másik és hozzá tudsz szólni vagy kérdezni.
  • Ne vidd magaddal a kutyád, a tesód gyerekét, egyéb járulékokat! A gyerekkíséret mindenképp tabu, még akkor is, ha a sajátodról van szó. Az első randi nem az az alkalom, amikor meg kell ismernie a potenciális nagy őnek a csemetét, továbbá a gyereknek se tesz jót. A kutyát sem szerencsés magaddal hurcolni az első randira, mert megosztja a figyelmed, és nem tudtok zavartalanul beülni akárhova egy kötetlen beszélgetésre. Kivétel lehet ez alól, ha a másiknak is van kutyája vagy nagyon nagy állatbarát, és olyan programot választotok (séta a parkban), ami ezt lehetővé teszi. De ilyenkor is beszéljétek meg előre, ne a randin legyen meglepetés!
  • Add önmagad! Ne akarj másnak látszani, mint amilyen vagy. Sokan ott rontják el, hogy a randira a „legjobb” formájukat hozzák, miközben a hétköznapokon egészen máshogy öltöznek, viselkednek, és mások a szokásaik, beszédstílusuk is. Ez nem vezet sehová, mert talán összejön még pár randi, ám végül úgyis kiderül az igazság, és kifejezetten rosszul veszi ki magát az ilyen ügyeskedés.
  • Ne csak te dumálj /Ne légy kuka! A randi az ismerkedésről szól, tehát mindkét félnek el kell mondania magáról dolgokat és meg kell hallgatnia a másikat. Akkor működik a dolog, ha megvan az egészséges egyensúly a párbeszédben.
  • Kérdezz! Mutasd ki, hogy érdekel, amit a másik mond, és tegyél fel kérdéseket a történethez kapcsolódóan, illetve gondolj ki pár váratlan, egyedi kérdést! Így egyrészt terelgetheted a beszélgetés irányát, másrészt egy-egy meghökkentő kérdéssel meglepheted, emlékezetessé teheted a randit. Például: Ha választanod kéne az tejszínhabos eperfagyi kehely és a csokoládédarabokkal hintett mangótorta között, melyikre voksolnál? (Ezzel máris megvan a téma a kedvelt édességekről, és akár egy közös fagyizás, sütizés is lehet belőle.)
  • Legyen programjavaslatod! Alapvetően a férfi feladata néhány programjavaslattal készülni, ha nem eleve egy programot beszéltetek meg randiként, hanem csak egy helyet a találkozásra. Ettől függetlenül a nőnek sem árt ötletelni kicsit, legalább lemérhető, hogy mennyire hasonló az érdeklődési kör.
  • Ha szimpatikus a másik és jól érezted magad az első randin, tudasd! Egy hölgytől elegendő annyi az elköszönésnél, hogy „Jól éreztem magam”, míg a férfi hozzáteheti, hogy örömmel venné, ha lenne egy második randi is majd, amennyiben kölcsönös a szimpátia.

 

Kapcsolat

Amennyiben társkereső oldalunkkal kapcsolatban merülne fel valamilyen kérdése, vagy üzleti együttműködéssel kapcsolatban szeretne tárgyalni velünk, keressen bennünket elérhetőségeinken! A "WINEROUTES.HU"  portált üzemeltető cég adatai:    Aragon Consulting sro   94501 Komáro

Tölts fel legalább egy fényképet.

Ha szeretnéd megtalálni az igazit nagyon fontos, hogy tölts fel legalább egy fotót a talalkahely.hu oldalra. Egy jó fénykép a legfontosabb a világhálós társ és párkeresésben!   Ha párt keresünk magunknak fontos, hogy az első látásra mit látunk és mit

Napi idézet!

IDÉZETEK: "Ezen a földön mindenkinek megvan a maga kincse, ami rá vár. De ne felejtsd el, hogy csak az talál igazi kincset, aki a szívére hallgat."/P. Coelho: Az alkimista/. "Szeretni annyit tesz, mint nyitottnak lenni a csodákra, a győzelmekre és a vereségekre, mindarra, ami életünk során törté